Autoverzekering vergelijken jongeren

autoverzekering vergelijken jongeren

Bij de meeste verzekeraars betalen jongeren tot 24 jaar een premietoeslag. De toeslag dient betaald te worden omdat jongeren onder de 24 jaar wat vaker bij ongevallen betrokken zijn.

Een onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat er een flinke prijsverschil is tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. De duurste verzekeraar rekent gemiddeld 5 keer zoveel als de goedkoopste verzekeraar. Autoverzekering vergelijken jongeren loont dus onmiddellijk.

Benieuwd of u ook teveel betaald voor uw autoverzekering, laat ons dan uw autoverzekering vergelijken speciaal voor jongeren en zie binnen een aantal minuten al het resultaat. In meer dan 55% van de vergelijkingen die wij doen komen we op een goedkopere premie uit. Wacht dus niet nog langer en begin vandaag met besparen op uw autoverzekering voor jongeren.

Autoverzekering vergelijken jongeren

A.A.P Verzekeringen vergelijkt ook voor de jongere bestuurders hun autoverzekering. Ook hiervoor hebben wij speciale afspraken met de verzekeraars gemaakt om zo ook de goedkoopste jongeren autoverzekering aan te kunnen bieden.

Autoverzekering jongeren – Dekking

Voor een autoverzekering voor jongeren kunt u kiezen uit de volgende dekkingen:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA autoverzekering)
  • Beperkt Casco autoverzekering
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering

Ontdek de goedkoopste autoverzekering voor jongeren en laat ons uw autoverzekering vergelijken.

Autoverzekering jongeren afsluiten

Uw autoverzekering afsluiten via A.A.P Verzekeringen is heel eenvoudig en kost u maar 2 minuten. Het enige wat wij van u vragen is een aantal vragen te beantwoorden waarna onze vergelijkingstool direct opzoek gaat naar de beste premies voor een autoverzekering jongeren.

Share
  • 14th jul, 2015