Honda NC750s 2016

De nieuwe Honda NC750s 2016

De Honda NC750S is de Naked versie van de NC750X.
Deze Honda is voorzien van vernieuwt LCD Display waarvoor je zelf de kleur kunt kiezen. De motor is tevens voorzien van een nieuw LCD dashboard.

Welke opties kent de Honda NC750s?
– 3 sportstanden
– Ledverlichting
– DTC (Dual Clutch Transmission).

er komt ook een special edition met een speciale kleurstekking.
Vanzelfsprekend voldoet de parallel twin motor van deze fantastich mooie Honda aan de EURO4 emissienormen.

Honda NC750s 2016

De Honda NC750S is een buitengewoon gebruiksvriendelijk motorfiets. Fijn en gemakkelijk te rijden en ook zeer interessant qua initiƫle aanschaf en exploitatiekosten. De NC750s trekt motorrijders van alle leeftijden, waaronder zowel ervaren motorrijders die op zoek zijn naar een capabele en economische motor voor woon-werkverkeer, evenals nieuwe, jongere rijders intensivering van kleinere machines even die op zoek zijn naar prestaties, economie, functionaliteit en rijplezier.

De Honda NC750S heeft een variable kleurendisplay die geheel naar eigen wens gepersonaliseerd kan worden.
Het DCT systeem is verder ontwikkeld met software updates voor een natuurlijk aanvoelende gasrespons. Met het oog op het verbeteren van de sportieve rij ervaring zijn er nu 3 niveaus in de S mode in de AT mode. Het maximale toerental om af te schakelen is opgetrokken in MT mode. Andere software updates verbeteren de DCT werking op velerlei vlakken.

De zuigerklauw van de voorrem is verbeterd terwijl een nieuwe demper gewicht bespaart en een diepere grom produceert. De handgeschakelde zesversnellingsbak optie geeft een lichter gevoel bij het ontkoppelen en een andere schakelpook.

De nieuwe Honda NC750s
profiteer van onze speciale Honda polis.
Bereken online of bel gratis: 0800 4000 400.

bron: Honda
Honda NC750s 2016

Share
  • 24th dec, 2015