Subaru Impreza autoverzekering

Subaru Impreza autoverzekering?
Subaru Impreza autoverzekering


Wij lokaliseren in een paar seconden de voordeligste Subaru Impreza autoverzekering. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in online autoverzekeringen vergelijken. Wij staan er om bekend dat u bij ons de hoogste collectiviteitskorting krijgt op uw autoverzekering. Met onze speciale vergelijker halen wij van alle maatschappijen de premies op in slechts een aantal seconden. We passen meteen de collectiviteitskorting toe en tonen u de werkelijke premie. Geen verborgen kosten meer. Zo gemakkelijk is het tegenwoordig om voor u een goedkope autoverzekering te vinden.

Subaru Impreza autoverzekering berekenen

Wij hebben een aantal gegevens van u nodig om uw premie te berekenen. Vul uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage maar in. Wij zullen dan direct de huidige premies ophalen en u deze tonen.

Bereken nu direct uw premie voor een Subaru Impreza autoverzekering.

U kunt nu een keus maken in verzekeraar en uw Subaru Impreza autoverzekering aangaan. Ook kunt u nog een aantal verzekeraars met elkaar op voorwaarden vergelijken. Vink de te vergelijken maatschappijen aan en klik op de button vergelijken.

Algemene informatie over de Subaru Impreza

Wie voor een Subaru Impreza AWDkiest, kiest letterlijk voor een kampioen. Een kampioen als het gaat om veiligheid en stabiliteit, dankzij Subaru’s vermaarde All Wheel Drive, oftewel vierwielaandrijving. Een kampioen als het gaat om betrouwbaarheid, zoals talloze onafhankelijke tests over de hele wereld keer op keer bewijzen. Een kampioen als het gaat om value for money, ‘waar voor je geld’. Een kampioen als het gaat om het trekken van aanhangwagens, paarden- of boottrailers en natuurlijk caravans, mede dankzij de eerder genoemde All Wheel Drive. Eh… de Subaru Impreza AWDis een kampioen op rallygebied! Inmiddels heeft de lrnpreza AWD namelijk al drie maal de hoogste titel van het Wereldkampioenschap Rally weten te veroveren door topprestaties in tientallen rally’s over de hele wereld. Een mooier bewijs van kwaliteit is eenvoudigweg niet denkbaar!

Hoe kan het dat een specialistisch merk als Subaru dit allemaal heeft weten te bereiken? In de eerste plaats door altijd één doel na te streven: optimale kwaliteit. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door het feit dat Subaru deel uitmaakt van FuJiHeavy Industries, één van de grootste industriële concerns van Japan en fabrikant van onder meer vliegtuigen, industriemotoren, treinstellen. autobussen, speciale voertuigen en, uiteraard, auto’s. Maar om welk product het ook gaat, de enorme technische kennis en ervaring binnen dit concern staan garant voor absolute topkwaliteit, tegen een verrassend lage prijs. Let wel: dit alles ondanks het feit dat Subaru altijd een flinke stap verder gaat dan de andere merken in zijn klasse. zoals met de toevoeging van het inmiddels optimaal geperfectioneerde All Wheel Drive, de vierwielaandrijving die zorgt voor betere en veiligere rij-eigenschappen onder alle omstandigheden. Kortom, er zijn vele redenen om voor een Subaru Impreza AWD te kiezen.

Razendsnel. Chique. Compleet. Ultra-sportief. Een regelrechte afstammeling van de auto waarmee Subaru nu al drie keer het Wereldkampioenschap Rally veroverde. Een model dat zich net zo thuis voelt met een ontzagwekkende vaart van 231 kilometer per uur op de stoffige Sahara-paden als stapvoets rijdend in druk stadsverkeer. Eén keer kennismaken
met deze vierwielaangedreven atleet (er zijn twee Sedan-uitvoeringen en een 5-deurs ‘Plus-model) en u weet hoe adembenemend autorijden kan zijn. De Subaru lrnpreza GT Turbo AWD kenmerkt zich door een ver doorgetrokken voorspoiler met grote, ronde mistlampen, een aparte luchtinlaat voor extra koeling van de turbomotor, brede banden rond fraaie, lichtmetalen 16″ velgen, nauw sluitende kuipstoelen (bestuurdersstoel zithoek en in hoogte verstelbaar), een in hoogte verstelbaar lederen-sportstuur en nog vele andere op maat gesneden details. De techniek doet het hart van de meest verwende automobilist sneller kloppen: een zestienkleps, tweeliter turbomotor met interkoeler, die 160 kW ofwel 218 paardenkrachten via de vier aangedreven wielen op het asfalt brengt. Goed voor een top van 231 kilometer per uur en een acceleratie van stilstand naar ‘100’ in 6,3 seconden. Ook in dit opzicht gaat het in principe om dezelfde turbomotor waarmee de Subaru Impreza AWD met overmacht drie maal Wereldkampioen Rally is geworden. Een beter bewijs van topkwaliteit is ondenkbaar!

Meer informatie over de Subaru Impreza leest u hier.

Terug naar Subaru autoverzekering
Terug naar vergelijken bestelautoverzekering

Share
  • 19th jan, 2016