Smart Roadster autoverzekering

Wij vergelijken uw autoverzekering
Smart autoverzekeringen emblem


U wilt een voordelige en goeie Smart Roadster autoverzekering? Wijhelpen u deze te vinden. A.A.P. Verzekering is namelijk gespecialiseerd in autoverzekeringen vergelijken. Hiervoor hebben wij intern een tool ontwikkeld die een connectie maakt met een landelijke database. In deze database worden alle premies van alle maatschappijen opgeslagen. Het vinden van de voordeligste premie is voor ons dan zo gedaan, het kost u slechts 2 minuten.

Smart Roadster autoverzekering berekenen

Wij berekenen uw premie in slechts enkele seconden. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage. Onze vergelijkingstool zal direct de premies ophalen en aan u tonen. U kunt nu een Smart Roadster autoverzekering afsluiten.

Begin met besparen, laat uw autoverzekering berekenen….

Geschiedenis Smart Roadster

Dit is een kleine tweedeurs coupe, een kleine ‘sport’model van Smart. Dit model werd op de markt gebracht in 2003. Echter vielen de verkopen van de Smart Roadster enorm tegen en is Smart daarom na de productie van 43.901 exemplaren gestopt. De laatst geproduceerde Smart Roadster kun je bekijken in het Mercedes Benz Museum. Smart is namelijk onderdeel van Mercedes.

Meer geschiedenis van de Smart Roadster kun je vinden op deze pagina.

Share
  • 12th jan, 2016