Opel Corsa autoverzekering

besparen op uw premie?
opel autoverzekering emblem

De goedkoopste Opel Corsa autoverzekering vindt u door uw autoverzekering te laten vergelijken door ons.
A.A.P. Verzekeringen gespecialiseerd in verzekeringen vergelijken.

Met onze unieke vergelijkingstool maken wij een connectie met een landelijke database voor verzekeraars. In deze database worden de premies dagelijks geüpdatet. Iedere klant profiteert van de hoogst mogelijke collectiviteitskorting. Daarnaast leveren wij nog een deel van de provisie in….hierdoor kunnen wij de goedkoopste autoverzekering voor u afsluiten.

Opel Corsa autoverzekering berekenen

Om uw premie te berekenen hebben we de volgende gegevens van u nodig. Uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage. Wanneer deze gegevens bij ons binnen zijn zullen wij direct de premies van alle maatschappijen ophalen. Deze tonen wij in een overzicht op uw beeldscherm. De goedkoopste autoverzekering wordt als eerste getoond. U kunt nu een Opel Corsa autoverzekering afsluiten of de voorwaarden vergelijken van een aantal maatschappijen.

Vergelijk mijn autoverzekeringspremie……

Voorwaarden vergelijken

Vink de te vergelijken maatschappijen aan en klik vervolgens op de button vergelijk. Wij zullen u een nieuwe overzicht tonen met de voorwaarden van de geselecteerde maatschappijen. U heeft nu alle tijd om deze te vergelijken. Wanneer u hier klaar mee bent kunt u de autoverzekering van uw keuze afsluiten.

Mocht u hulp nodig hebben tijdens het berekenen of vergelijken dan kan onze klantenservice u helpen. De klantenservice is te bereiken op het gratis nummer 0800 4000 400.
De goedkoopste Opel Corsa autoverzekering vind u door uw autoverzekering te vergelijken op onze website. A.A.P. Verzekeringen specialist in verzekeringen.

Uit de eerste folder van de Opel Corsa (1987):
Voor alle mensen die een compacte auto zoeken met een optimale prijs kwaliteits- overeenkomst de kleinste Opel uit de serie te voorschijn als de grootste.
Iedere dag opnieuw levert deze auto het bewijs dar u gecn afstand hoeft te doen van élégance, comfort en prestatievermogen.
En nu is de Corsa op veel punten nog mooier en beter geworden: de aantrekkelijke grille, de comfortabele stoelen, ‘t gemakkelijk af te lezen instructiepaneel, de nog verder
verfijnde technische uitrusting.
En niet te vergeten: de nieuwe motoren.
De 1.2 N en 1.5 Diesel beschikken over een overtuigend prestatievermogen.
Bovendien levert de 1.2 N Euronorm-motor een bijdrage tot een schoon milieu.
In de Corsa vinden 5 personen een comfortabele zitplaats en dan is er ook nog ruimte voor 430 liter bagage (volgens VDA).
Daarbij is hij compact, wendbaar en bijzonder snel en bovendien zuinig met benzine
– met 42 liter kunt u ca. 600 km rijden

Share
  • 15th dec, 2015