Autoverzekering BMW 3 serie

“Specialist in autoverzekering BMW 3 serie”
Autoverzekering BMW 3 serie

De BMW 3 serie is leverbaar in 4 uitvoeringen. Zo is er de Sedan, Sedan Plug-in Hybrid, Touring en de Gran Turismo. Meer informatie over de verschillende BMW 3 series vindt u op de website van BMW Nederland.

Autoverzekering BMW 3 serie

Wanneer u een trotse eigenaar bent van een BMW 3 serie dan wilt u natuurlijk de beste verzekering voor uw wagen hebben. Ook de premie vindt u belangrijk, want wie wil nou meer betalen dan nodig is…… Inderdaad niemand! Voor de beste en tevens de voordeligste autoverzekering voor uw BMW 3 serie bent u bij ons aan het juiste adres. A.A.P. Verzekeringen is namelijk gespecialiseerd in het vergelijken van autoverzekeringen van alle maatschappijen in Nederland.

Ik wil de beste en voordeligste autoverzekering voor mijn BMW 3 serie

Autoverzekering BMW 3 serie berekenen

Het berekenen van een autoverzekering voor uw BMW 3 serie is in een paar minuutjes gedaan via onze website. Het enige wat we aan u vragen om te doen, is het invullen van uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en de kilometrage. Wanneer dit is ingevuld kunt u op volgende klikken. Enkele seconden later verschijnt er een mooi overzicht op uw beeldscherm. In dit overzicht ziet u de maatschappijen staan met bijbehorende premies. Vanaf nu kunt u een verzekering naar keuze afsluiten. Wilt u toch liever een aantal (maximaal 3) autoverzekeringen met elkaar vergelijken dan is dat ook mogelijk.

Autoverzekering BMW 3 serie vergelijken

Wanneer u er voor kiest om een aantal maatschappijen met elkaar te vergelijken dan kunt u maximaal 3 maatschappijen aanvinken. Wanneer u dit heeft gedaan klikt u nogmaals op volgende. Nu zal er een andere overzicht op uw beeldscherm verschijnen. U kunt de maatschappijen nu eens rustig vergelijken op voorwaarden en dekking om vervolgens een keuze te maken.

Mocht u hulp nodig hebben tijdens het berekenen of vergelijken van uw autoverzekering BMW 3 serie dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is dagelijks bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 4000 400.

Share
  • 3rd nov, 2015