Autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekeringen vergelijken doet u het best bij A.A.P. Verzekeringen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het vergelijken van autoverzekeringen. Dezelfde autoverzekering, dezelfde verzekeraar, maar dan vele malen goedkoper als rechtstreeks bij de verzekeringsmaatschappij.

Autoverzekeringen vergelijken

 

Autoverzekeringen vergelijken

Met onze uniek ontworpen vergelijkingstool is het vergelijken van autoverzekeringen nog maar een kleine klus. Om alle autoverzekeringen te vergelijken hoeft u alleen maar uw kenteken, geboortedatum, postcode en de kilometrage in te vullen en onze vergelijkingstool doet de rest. Zo simpel is het.

Binnen enkele seconden krijgt u en overzicht te zien met de beste en voordeligste autoverzekeringen voor uw situatie bovenaan. U kunt nu een autoverzekering selecteren en afsluiten. U hebt direct een voorlopige dekking en zal binnen enkele dagen de polis met voorwaarden thuis ontvangen.

Hulp nodig bij het vergelijken van autoverzekeringen? Bel dan gratis met onze klantenservice op 0800 4000 400. Onze medewerkers helpen u graag met het vergelijken van uw autoverzekering.

 

Nu mijn autoverzekering vergelijken

Om direct uw autoverzekering te vergelijken kunt u onderstaand uw kenteken invullen en zoals eerder gezegd doen wij de rest.

autoverzekering berekenen

Wanneer uw kenteken ingevuld is, vragen wij nog een aantal vragen te beantwoorden. Om een berekening te maken hebben wij u geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage nog nodig. Na het invullen hiervan gaan wij opzoek naar de premie voor uw autoverzekering. De goedkoopste autoverzekering zal bovenaan staan. U kunt nu direct een autoverzekering afsluiten. Ook is er de mogelijkheid om een aantal maatschappijen te vergelijken op voorwaarden.

Maatschappijen vergelijken

Wanneer u diverse maatschappijen wilt vergelijken, vinkt u deze maatschappijen aan. Klik vervolgens op de button vergelijken. Wij zullen u nu een nieuw overzicht tonen en kunt u de voorwaarden eens rustig bekijken en vergelijken. Wanneer u eruit bent kunt u een autoverzekering afsluiten. Met autoverzekeringen vergelijken op onze website betaald u nooit meer teveel premie.

Share
  • 17th aug, 2015