Autoverzekering en pechhulp

autoverzekering en pechhulp

Bij het afsluiten van een verzekering voor uw auto heeft u wellicht nog niet over pechhulp nagedacht. U kunt namelijk een autoverzekering en pechhulp tegelijkertijd afsluiten! Op al onze aangeboden premies kunt u namelijk vanaf € 2,50 per maand hiervan voorzien worden. Dus of het nu gaat om een WA, een WA plus of een All Risk autoverzekering.

Pechhulp Global AssistanceHet grote verschil met andere pechhulpverzekeraars zoals bijvoorbeeld ANWB is de pechhulp van Global Assistance kentekengebonden.
Dus ongeacht wie er in de auto rijdt en/of de eigenaar van de auto uberhaubt aanwezig is kent de pechhuhlp van Global assistance altijd dekking.
Dit in tegenstelling tot de pechhulp van de ANWB.

U wordt er aan herinnert wanneer u een autoverzekering bij ons gaat vergelijken. Het kost namelijk maar een klein beetje extra terwijl u hiermee direct geholpen wordt indien u met pech langs de kant van de weg komt te staan.

Dit hoeft natuurlijk niet altijd alleen maar op vakantie te gebeuren, maar het kan u ook overkomen terwijl u gewoon naar uw werk rijdt. Het blijven uiteraard machines die niet altijd foutloos functioneren. Er is namelijk altijd onderhoud nodig en het zal u maar net gebeuren dat op een belangrijk moment uw auto ineens stilstaat. Voorkom een hoop gedoe en sluit een pechhulp module af bij uw autoverzekering.

Autoverzekering en pechhulp vergelijken

In onze pechhulp zit geen verschil in premies, maar wel als het gaat om een autoverzekering. Deze kunt u op onze site zeer gemakkelijk vergelijken. Met behulp van uw kenteken en enkele aanvullende gegevens kunnen wij een top 10 samenstellen van premies welke geschikt zijn voor uw voertuig. Pas wanneer u een premie heeft geselecteerd om mee verder te gaan, komt u in een 2e menu waar u modules aan of uit kunt zetten. U kunt hier wel of geen No Claim beschermer kiezen en ook of u pechhulp wenst. Onze pechhulp kan worden afgesloten voor zowel Nederland als Europa.

Afsluiten

Als u na het vergelijken een autoverzekering en pechhulp heeft gekozen, kunt u verder gaan naar het aanvraagformulier. Nadat u het formulier zo volledig mogelijk heeft ingevuld, wordt uw aanvraag in behandeling genomen. Indien er een akkoord is bereikt ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging met de daarbij behorende informatie wat betreft uw autoverzekering en uw eventuele pechhulp module.
Direct een autoverzekering met pechhulp aanvragen!

Share
  • 2nd okt, 2015