Allrisk autoverzekering

Een allrisk autoverzekering verzekert alle schade aan uw auto. Naast het verplichte WA gedeelte wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoedt. Ook als er sprake is van een eenzijdig ongeval. Een allrisk autoverzekering wordt vaak afgesloten door eigenaren van nieuwe auto’s. Door de extra korting is het soms ook bij oudere auto’s voordelig om de auto all risk te verzekeren maar dit helemaal afhankelijk van de leeftijd en de verzekeringspremie van de auto.

Heeft u bijvoorbeeld een auto van 1 jaar oud. Overweeg dan een allrisk autoverzekering.Via onze website is dat vaak voordeliger dan men denkt. U moet zelf de afweging maken of het interessant voor u is, aangezien de premie wel een stuk hoger ligt dan de WA autoverzekering.

Allrisk autoverzekering vergelijken

Maak op onze website een berekening en vergelijk maar eens de premies van een wa plus en een all risk autoverzekering.

Met onze unieke methode kunnen wij alle verzekeraars met elkaar vergelijken. Zet de prijs van alle verzekeringen op een rij en vergelijk alle voorwaarden van de verzekeringen. Het vergelijken van de all risk autoverzekeringen neemt hooguit 2 minuten in beslag. U ziet dus direct het resultaat. Er zijn een aantal factoren van belang om een premie te kunnen berekenen. Leeftijd van de bestuurder en postcode behoren tot de basisgegevens. Om uw allrisk autoverzekering te berekenen vragen wij u de gegevens in te vullen op onze website. Wanneer u dit gedaan heeft zal onze vergelijkingstool direct opzoek gaan naar de goedkoopste allrisk autoverzekering.

Uw autoverzekering allrisk afsluiten

Desgewenst kunt u direct naar de vergelijking uw allrisk autoverzekering afsluiten. Wij zullen u dan nog wat aanvullende gegevens vragen welke u dient in te vullen. U hebt direct voorlopige dekking, de polis ontvangt u meestal binnen 2 werkdagen.

Bent u benieuwd of u ook kunt besparen op uw all risk autoverzekering, klik dan op onderstaande tekstlink.

Ik wil nu mijn allrisk autoverzekering vergelijken.

Share
  • 13th jul, 2015